Catering, afhalen en thuisbezorgd

In verband met de maatregelen rondom corona verzorgen we momenteel geen aanschuiflunches en diners op onze locatie. Maar je kunt wel afhalen of thuis laten bezorgen.

We hebben elke dinsdag een wisselend vegetarisch menu en een sandwich van de dag. Deze kun je op de dag zelf tot 10.00u bestellen.
De bestelling haal je op tussen 12.00u en 14.30u op onze locatie aan de Boomstraat 131, 5038 GP in Tilburg. Bezorgen is in overleg eventueel mogelijk binnen Tilburg, bezorgkosten zijn dan € 2,50. Bij bestellingen vanaf € 25,00 is bezorging gratis. Betalen is alleen mogelijk per pin (contactloos). Op aanvraag kunnen de maaltijden warm geleverd worden. Je kunt bestellen op 06-42703596 via sms of whatsapp.

De maaltijd en sandwich worden op de dag zelf bekend gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op.

Broodje Aap & Linke Soep biedt het Tilburgse bedrijfsleven een praktische, concrete en positieve manier om vorm te geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We verzorgen bedrijfscatering naar de wensen van jullie bedrijf. Je levert hiermee een financiële bijdrage om training, opleiding, begeleiding en arbeidsparticipatie van onze deelnemers mogelijk te maken.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meedoen bij Broodje Aap?

Neem gerust contact met ons op.