Catering, afhalen en thuisbezorgd

We verzorgen de catering van lunches en hapjes. Alle gerechten worden bereid door talentvolle nieuwkomers en kunnen op jouw locatie worden bezorgd en geserveerd. Onze koks vertellen graag het verhaal achter de gerechten.

Je kunt ook genieten van onze gerechten ‘in de keuken’ van Broodje Aap & Linke Soep. We beschikken over een prachtig en sfeervol proeflokaal. De gerechten worden dan ter plekke bereid en uitgeserveerd.

Je kunt nu ook afhalen bij Broodje Aap of thuis laten bezorgen. We hebben elke week een ander menu met (vegetarische maaltijden) en sandwiches (maandag t/m vrijdag) en een zalige Mezze weekendschotel (donderdag en vrijdag). De maaltijden en sandwiches kun je op de dag zelf tot 10.00u bestellen. De Verwen Mezzeschotel kan op donderdag en vrijdag tot 11.00u besteld worden.
De bestelling haal je op tussen 12.00u en 14.30u op onze locatie aan de Boomstraat 131, 5038 GP in Tilburg. Bezorgen is in overleg eventueel mogelijk binnen Tilburg, bezorgkosten zijn dan € 2,50. Bij bestellingen vanaf € 25,00 is bezorging gratis. Betalen is alleen mogelijk per pin (contactloos). Op aanvraag kunnen de maaltijden warm geleverd worden. Je kunt bestellen op 06-11327461 via sms of whats-app.

Kijk hier voor het weekmenu en de weekend mezzeschotel van deze week:
Weekmenu van maandag 13 t/m vrijdag 17 juli

Broodje Aap & Linke Soep biedt het Tilburgse bedrijfsleven een praktische, concrete en positieve manier om vorm te geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We verzorgen bedrijfscatering naar de wensen van jullie bedrijf. Je levert hiermee een financiële bijdrage om training, opleiding, begeleiding en arbeidsparticipatie van onze deelnemers mogelijk te maken.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meedoen bij Broodje Aap?

Neem gerust contact met ons op.